Autoput

Quin Som?

Quin Som?

Autoput : Quin Som?

Qui són Autoput?

Autoput són cinc músics professionals, entusiàstics i amb talent a qui els encanta la bona música i també passar-s`ho bé. Aixó fa que quan estan en una festa o festival facin somriure a tothom ja que aconsegueixen contagiar el seu entusiasme.

Va nèixer en Manresa de la mà de David Sais i Jordi Martínez i amb el temps ha esdevingut un grup que dóna el seu toc a qualsevol esdeveniment en el que intervenen.

En l’actual grup:

Cada membre de la banda aporta quelcom especial i únic al conjunt, cadascú té les seves preferències i estils pel que fa a la música i tot això plegat, ajuda a crear una experència verdaderament única per a tots aquells que gaudeixen dels seus espectacles.

Quin repertori té Autoput?

Autoput és bàsicament un grup de versions, especialitzat en música des dels 60`s fins avui en dia, però no són un grup més ja que les seves habilitats i dedicació, així com el seu ampli repertori, fa que puguin versionar des dels Rolling Stones, Queen, Bon Jovi, The Who, fins a cançons contemporànies que fan les delicíes dels seus fans de Catalunya i més enllà

Si esteu buscant un grup per a qualsevol tipus d’espectacle, show o concert, i el que prima és la bona música i passar una bona estona, sense dubte, Autoput és el que necessiteu.

Share To Google Buzz
Share To Google Plus
Share To LiveJournal