Autoput

L’Album : Rock You

 

Llista de Cançons

1# Infínita
2# Empremta
3# Hi Seràs Demà?
4# Sigues Tu
5# Decisions
6# Cure Boy
7# Incertesa
8# La Xarxa
9# No Em Parlis d’Estimar
10# Lladre De Cors


Punts de Venda

Frankie (Berga)

Bar Garbi (Puig-reig)

Taverna La Melee (Navàs)

Solans Musica (Manresa)

La PaRockia (Balsereny)

La Xicra (Artes)


Per fer les delícies dels nombrosos seguidors i aficionats del circuit de rock de Catalunya, AUTOPUT que es caracteritza per oferir gires i shows dinàmics i potents, introdueix en el mercat el seu primer àlbum, titulat “Rock You”.

La veu en català que compta amb un quintet de músics d’alt nivell. L’àlbum es compromet a satisfer les expectatives de qualsevol fan del gènere de rock, amb unes veus impecables, potents i l’extraordinari treball de guitarra, recolzat per un sòlid i fort ritme que deixa l’oient amb ganes de més.

Durant 8 anys AUTOPUT ha perfeccionat el seu art en escenaris cada cop més grans i en el seu creixement professional ha guanyat un dedicat i fidel públic; el grup inclou el talent de David Sais (Veu), Jordi Martínez Guals (Guitarra), Xavi Centellas (Teclats / Sintetitzadors), Isi Martínez (Bateria i Percussió) i en última instància, Toni Vilaprinyó (Baix).

L’àlbum “Rock You” fa justament això … Poderosos i forts ritmes barrejats amb guitarres majestuoses i amb el so del piano que eleva l’oient a un estat d’expectació per escoltar més; l’àlbum ofereix barreges de rock clàssic, sensual i potents veus; tot aixó recolzat pel treball dinàmic i colorit de guitarra, així com d’un magistral piano per crear cançons potents que fan que la gent vulgui ballar i cantar.

És un bon tapís d’energia i potència ja que AUTOPUT és conegut per la creació, l’energia i el poder que transmet en les seves actuacions i que fa que el públic escolti, balli i canti i, al mateix temps, els deixi amb un somriure a la boca.

Comptant amb una barreja d’influències i estils dins del grup i amb músics talentosos i intuïtius, aquest àlbum promet no deixar indiferent a ningú.